ZONDAG 26 MAART 2023.... PRESENTEERT CROSSROADS HET

FOLK & ROOTS FESTIVAL

Welkom bij Flat Mountain! Het spiksplinternieuwe Folk en Americana Festival dat de spotlights richt op muzikanten van eigen bodem. Want Nederland barst van de goede Rootsmuziek, dus is het de hoogste tijd voor een eigen festival. 
Op 26 maart 2023 kun je in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd aan de Moeregrebstraat 18 te Bergen op Zoom luisteren naar: Dieter van der Westen Band, Gitta de Ridder, Johnny, Lewin, NinaLynn, The Lasses & Kathryn Claire en Tip Jar!
Verwacht ook mooie crossovers tussen de muzikanten én leuke workshops waar je zelf je talent kwijt kunt. Folk en Americana van eigen bodem!

zie ook www.flatmountainfestival.nl

Partners

Flat Mountain is ontstaan in samenwerking met Soundz en Crossroads. 
Bij het allround muziekplatform Soundz kun je terecht voor alles wat je wilt weten over muziek: ze hebben niet alleen een eigen radio station, maar ook een tijdschrift, podcast en nog veel meer. Het overstijgt alle genres en heeft daarom voor iedereen wat wils. Dit jaar gaan ze meer aandacht besteden aan roots, folk en americana. Eén van de manieren waarop ze dit doen is door mee te werken aan Flat Mountain!
Crossroads is een americana radio programma o.l.v. Jos van den Boom. Naast het maken van radio organiseert Crossroads ook regelmatig concerten onder de naam ‘Crossroads Sessions’. Flat Mountain is daar onderdeel van!